Dependența de o persoană este similară cu
dependența de un drog. Dependența
emoțională înseamnă pierderea identității,
pierderea de sine. Descarcă acum ghidul:

CUM SCAPI DE DEPENDENȚA EMOȚIONALĂ ȘI EVOLUEZI CĂTRE IUBIREA SĂNĂTOASĂ

 

Despre

Eu, acum

Business and Identity Coach

Trainer pe programe de dezvoltare personală și profesională, având la bază formări în Coaching, Master NLP, Master Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică, Analiză Tranzacțională (experiență inclusiv în sfera de leadership pentru corporatii)

Scriitoare. Autoarea cărții ”Moartea Cuplului. Cum să îți recâștigi încrederea în tine după o despărțire”

Programe educaționale

  • Management Leadership, sistem procesul de aliniere a viziunii personale la viziunea companei și de creștere a performanței personale și e echipei
  • Act as a team, feel as a team, be a team. Group coaching axat pe formarea de echipe performante
  • Achiever – workshop de setare, monitorizare și atingere de obiective, realizat în parteneriat cu Daniel Zărnescu

Cine sunt eu?

Am fost pe multe drumuri, am trăit în multe feluri, am trăit mult timp viețile altora și mai puțin pe a mea, până am ajuns la întrebarea cine sunt eu?

Viața mea a căpătat direcție din ziua în care am înțeles că sunt o fărâmă de divinitate, că în mine se află tot ce am nevoie pentru a trăi cu adevărat viața mea, cea pentru care am fost creată.

Întâmplător sau nu, aveam 33 de ani când am ajuns pe drumul meu, când mi-am găsit calea.

În prezent, activitatea mea poate fi concentrată în jurul acestei singure întrebări: Cine ești tu?, întrebare care mă ghidează atât în procesele de coaching unu la unu, cât și în programele pe care le dezvolt în cadrul grupurilor, precum și în ceea ce scriu  – articole sau cărți.

Cartea Moartea Cuplului. Cum să îți recâștigi încrederea în tine după o despărțire” este prima mea carte publicată și vine în urma experienței acumulate în sute de ședințe de coaching, dar și a propriei experiențe de viață.

Cartea urmează aceeași direcție, cea a individului aflat în căutarea de sine. Celor care își doresc cu adevărat să afle cine sunt, să devină ceea ce sunt, cartea le pune la dispoziție, prin intermediul personajului principal, o serie de întrebări dificile, care te pun fața în față cu tine, în unul dintre cele mai dificile momente din viață.

 Care e filosofia după care îmi ghidez viața?

Dacă m-ar întreba cineva ce îmi doresc eu pentru omenire, nu aș spune „Vreau pace în lume” (probabil de aceea nu aș câștiga la niciun concurs de Miss 🙂 ), ci aș spune: „mi-aș dori ca fiecare să își găsească calea.”

Cred că, din moment ce tot ai debarcat în viața asta, ai două posibilități: poți urca în carusel sau poți urca în montagne-russe. Poți trăi viața pe orizontală sau o poți trăi pe verticală, cu suișuri și coborășuri.

Eu am ales montagne-russe: nu voi trăi o viață mică pentru că m-am născut să trăiesc o viață mare.

 Cine sunt eu, văzută prin alți ochi

„Mioara respiră coaching. Profesionalism, rezonanță și întrebări deschizătoare de drumuri – asta îți oferă prezența ei. Te poate pune în poziția de acțiune, poți depăși blocaje pe care tu le crezi insurmontabile – pe orice plan al vieții, de la relații de cuplu la carieră, de la probleme emoționale la tot ce ține de performanță.”
Daniel Zărnescu
Autor – Coach – Marketer
Fondator al Școlii de Coaching ”Coach Mastery” din cadrul ICDE

Cine pot eu fi eu pentru tine

Dacă ai decis să urci și tu în montagne-russe, să vezi cât de sus poți ajunge, dacă ai decis că vrei să fii extraordinar, dar ești încă în căutarea drumului tău sau poate l-ai găsit, dar vrei mai mult de la tine și nu știi cum, coaching-ul este, din punctul meu de vedere, cea mai bună modalitate de a accesa nivelul următor.

Cum? Primul pas ar fi să faci trecerea de la credința că nu poți la CREDINȚA CĂ POȚI să faci orice îți dorești cu adevărat.

Voi fi bucuroasă să te cunosc și să descoperim împreună CINE EȘTI TU, CARE e calea ta  și CUM ajungi la ea.