Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoalapl/public_html/mioarasoldan.ro/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Despre - Mioara Soldan
Dependența de o persoană este similară cu
dependența de un drog. Dependența
emoțională înseamnă pierderea identității,
pierderea de sine. Descarcă acum ghidul:

CUM SCAPI DE DEPENDENȚA EMOȚIONALĂ ȘI EVOLUEZI CĂTRE IUBIREA SĂNĂTOASĂ

 

Despre

Eu, acum

Executive Coach, Certified by International Coach Federation (I.C.F.)
Mentor Coach, Supervisor & Trainer in Școala de Coaching Pleiade
Fondatoarea Școlii de Coaching Pleiade

Scriitoare. Autoarea cărții Moartea Cuplului. Cum să îți recâștigi încrederea în tine după o despărțire”

 

Formări relevante:

  • Systemic Coaching, Coaching Fundamentals & Empowering Leadership, ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) de către International Coach Federation. Curs susținut de Alain Cardon, Master Certified Coach.
  • Systemic Coaching, Individual & Team Diagnosis for Leaders and Coaches, ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) de către International Coach Federation. Curs susținut de Alain Cardon, Master Certified Coach.
  • Systemic Coaching, Delegative Processes for Team and Organizational Coaching Professionals, Entrepreneurs and Managers, ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) de către International Coach Federation. Curs susținut de Alain Cardon, Master Certified Coach.
  • Master Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică în cadrul Facultății de Psihologie, U.E.B.
  • Alte cursuri de formare și dezvoltare personală în Analiză Tranzacțională, Master NLP

Cine sunt eu?

Am fost pe multe drumuri, am trăit în multe feluri, am trăit mult timp viețile altora și mai puțin pe a mea, până am ajuns la întrebarea cine sunt eu?

Viața mea a căpătat direcție din ziua în care am înțeles că sunt o fărâmă de divinitate, că în mine se află tot ce am nevoie pentru a trăi cu adevărat viața mea, cea pentru care am fost creată.

Întâmplător sau nu, aveam 33 de ani când am ajuns pe drumul meu, când mi-am găsit calea.

În prezent, activitatea mea poate fi concentrată în jurul acestei singure întrebări: Cine ești tu?, întrebare care mă ghidează atât în procesele de coaching unu la unu, cât și în programele pe care le dezvolt în cadrul grupurilor, precum și în ceea ce scriu  – articole sau cărți.

Pe lângă activitatea de coach în sesiuni individuale, sunt trainer în cadrul Școlii de coaching Pleiade, cât și în cadrul altor programe organizate de Pleiade Education System, axate pe educație, auto-cunoaștere, performanță și leadership.

Cartea Moartea Cuplului. Cum să îți recâștigi încrederea în tine după o despărțire” este prima mea carte publicată și vine în urma experienței acumulate în sute de ședințe de coaching, dar și a propriei experiențe de viață.

Cartea urmează aceeași direcție, cea a individului aflat în căutarea de sine. Celor care își doresc cu adevărat să afle cine sunt, să devină ceea ce sunt, cartea le pune la dispoziție, prin intermediul personajului principal, o serie de întrebări dificile, care te pun fața în față cu tine, în unul dintre cele mai dificile momente din viață.

 Care e filosofia după care îmi ghidez viața?

Cine sunt eu? Un căutător. Caut în continuu în mine, în acest univers nesfârșit care e ființa umană. Și, căutând în mine, descopăr mereu și mereu fețe noi ale umanității, descopăr în oamenii de lângă mine frumuseți de care ei nici nu sunt conștienți. Școala de coaching Pleiade este noul meu acasă. Așa cum scrisul este o altă formă de acasă. Așa cum copilul meu este un alt acasă. Așa cum în fiecare om cu care mă conectez ajung să găsesc o formă de acasă.

Misiunea mea… să fiu lângă oameni doar pentru a le arăta căi prin care ei se pot descoperi, pot afla cine sunt și ce își doresc cu adevărat pentru a fi fericiți în viețile lor.

Cine pot eu fi eu pentru tine

Dacă ai decis să urci și tu în montagne-russe, să vezi cât de sus poți ajunge, dacă ai decis că vrei să fii extraordinar, dar ești încă în căutarea drumului tău sau poate l-ai găsit, dar vrei mai mult de la tine și nu știi cum, coaching-ul este, din punctul meu de vedere, cea mai bună modalitate de a accesa nivelul următor.

Cum? Primul pas ar fi să faci trecerea de la credința că nu poți la CREDINȚA CĂ POȚI să faci orice îți dorești cu adevărat.

Voi fi bucuroasă să te cunosc și să descoperim împreună CINE EȘTI TU, CARE e calea ta  și CUM ajungi la ea.