Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoalapl/public_html/mioarasoldan.ro/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Testimoniale - Mioara Soldan
Dependența de o persoană este similară cu
dependența de un drog. Dependența
emoțională înseamnă pierderea identității,
pierderea de sine. Descarcă acum ghidul:

CUM SCAPI DE DEPENDENȚA EMOȚIONALĂ ȘI EVOLUEZI CĂTRE IUBIREA SĂNĂTOASĂ

 

Testimoniale

Transformarea este posibila

Dezvoltarea sub indrumarea Mioarei inseamna sa beneficiezi de experienta ei extensiva, de pragmatism, seriozitate si abilitatea de a aduce mereu exemple elocvente si convingatoare. Apreciez foarte mult abilitatea Mioarei de a ajunge la esenta problemei si de a ne ghida catre constientizarea acesteia. Prin procesul pe care il parcurgem impreuna in sedintele de coaching de grup este evident ca transformarea este posibila. Am stabilit din prima clipa un raport de lucru agreabil, deschis si plin de incredere – si asta in special datorita profesionalismului ei. Lucram cu multa eficienta impreuna si asta face ca demersul de coaching sa fie unul captivant si, in ciuda unei agende incarcate din partea tuturor, intalnirile cu Mioara sa fie asteptate cu interes si placere.

Andreea Nicolae
Marketing Manager Holcim Romania

Daca nu vrei sa te redescoperi...

Daca nu vrei sa te redescoperi, daca nu vrei sa stii ce inseamna performanta,  daca nu vrei sa afii ca poti fi si sensibil, daca nu vrei sa descoperi ca esti chiar si un bun jucator in echipa ta, atunci mai bine uita ca exista Mioara. Eu, n-am cum sa uit ca Mioara exista!

Gabriel Ristoiu
National Sales Manager Holcim Romania

Orice problema are de fapt o solutie

Este destul de greu sa poti colabora chiar si un coach experimentat, daca persoana acea nu este energica sau nu exista acea chimie si determinare care sa te faca imediat sa actionezi. Mioara este o persoana foarte deschisa si mi-a fost destul de usor sa comunic cu ea inca de la inceput. Mi-am dat seama pe parcurs ca solutiile pentru toate nevoile mele le aveam deja si singurele impedimente sunt barierele mentale auto-impuse care cu timpul au inceput sa dispara. Totul pleaca de la un obiectiv bine stabilit...si mi-am dat seama ca orice problema are de fapt o solutie, atata timp cat o identifici. Sunt multe raspunsuri pe care le avem deja in subconstient si Mioara m-a ajutat sa-mi dau seama care sunt acelea.
Ana Maria Radu
Media Buyer, SavaBros

Gasesti singur raspunsuri la problemele tale

Mioara este o persoana sensibila dar in acelasi timp puternica, te provoaca si te ajuta sa gasesti singur raspunsuri la problemele tale. Te ajuta sa-ti pui intrebari, sa raspunzi, sa te cunosti, sa analizezi, sa actionezi, sa implementezi, sa solutionezi, sa continui, sa ajuti, sa dezvolti si totul se transforma  intr-un mod NORMAL si SANATOS de viata.

Elena Lipan
Manager Centru Tehnic, Holcim Romania

Cum a adus Mioara o noua perspectiva in viata mea

Raspunsurile pe care le-am gasit in mintea mea, conexiunile pe care le-am facut, ajutat fiind de intrebarile puse cu precizie de bisturiu de Mioara, m-au condus catre o decizie, care m-a condus la urmatorul nivel in cariera mea.

Punand intrebarile corecte, total focalizata in a ma ajuta sa imi vad mai clar drumul inspre obiectiv, Mioara m-a intrebat la un moment dat de ce folosesc in continuu cuvantul "paralel" referindu-ma la jobul si afacerea mea. In amandoua lucrez cu oameni, in amandoua fac vanzari, in amandoua rezultatele depind de autodisciplina mea. Am schimbat apoi cuvantul cu "impreuna" si parca am lasat jos o frana.
In scurt timp am accesat (tot din intrebarile ei mi-am dat seama ca sunt perfect pregatit sa o fac) o pozitie de manager de vanzari intr-o firma multinationala si asta in mai putin de 30 de zile de la discutia noastra initiala.

Azi, lucrez cu Mioara pe un obiectiv urias, dar data fiind experienta anterioara, sunt sigur ca rezultatele vor veni.

Shadi Hassan
Sales coach, sales manager si public speaker

Proiectul meu nu trebuie sa fie perfect, ci aplicat...

Eu si Mioara ne-am cunoscut intr-un context in care imi doream sa pun in aplicare proiectul la care doar visam, imi scriam notite, adunam informatii si teoretizam asupra lor. Am inceput sesiunile de coaching cu ea pentru ca mi se pare o persoana care se concentreaza foarte mult pe rezultate. Ma ajuta sa trec la actiune, fara sa ma mai pierd in detalii. Prin discutiile avute, am inteles ca exista anumite tehnici prin care pot scapa de blocajele interne si ca proiectul meu nu trebuie sa fie perfect, ci doar aplicat. Abia atunci lucrurile incep sa se miste si pot sa observ cum ideea mea incepe sa capete forma si cum nimic nu mai e atat de greu.

Valentina Gheorghe
Fashion Design

Ajungi sa stii ce vrei...

Ajungi sa stii ce vrei. De la tine, de la viata, pe plan profesional, ce vrei de la relatia ta, care sunt valorile tale… Ai impresia ca meritul e al tau, ca tu le faci pe toate. Dar cand tragi linie, vezi ca exista un numitor comun: tot ce ai aflat despre tine ai aflat discutand cu Mioara.

In primul rand, Mioara este ”vrajitoare”. Nimic altceva nu poate justifica usurinta cu care vei vorbi cu ea, increderea pe care i-o vei acorda si destainuirile pe care i le vei face. In al doilea rand, pentru Mioara, coaching-ul nu este doar ceva ce aplici atunci cand ai o problema, este un mod de viata.

Coach-ul care nu te lasa... sa te lasi

Cand o cunosti pentru prima data pe Mioara ai un soc. Si asta pentru ca nu te astepti ca o persoana pe care o vezi pentru prima data in viata ta, sa te inteleaga atat de bine. Atunci cand vorbesti cu ea, are un fel unic de asculta. Incepi sa spui ceva despre tine, despre viata ta, despre problemele tale...si te poticnesti...nu iti gasesti cuvintele si nu stii cum sa explici ceea ce simti, ceea ce vrei. Atunci ea continua ceea ce ai inceput tu sa spui si esti socat cat de bine descrie...ceea ce simti tu. Atat de bine cunoaste oamenii, atat de mult ii iubeste, incat se regaseste in fiecare persoana pe care o intalneste. Si tocmai acest secret al ei o ajuta... sa te ajute.

Pentru ca ce altceva ai putea sa iti doresti de la cineva decat sa stie ce simti fara sa faci eforturi sa te explici. Sa stie prin ce treci si ce vrei de la viata, fara sa faci eforturi sa exprimi in cuvinte ce-ti trece prin cap. Oamenii care stiu sa asculte sunt rari. Cei care stiu sa asculte si sa si inteleaga sincer ce simti tu...sunt si mai rari. Iar cei care stiu sa asculte, inteleg ce simti si...stiu si cum sa te ajute sa devii cea mai buna versiune a ta, ei bine, astfel de oameni sunt cei pe care-i vrei langa tine, alaturi de tine, in fiecare zi.

Mioara este omul, femeia, coach-ul, care nu te lasa... sa te lasi, pana nu obtii ceea ce vrei de la viata.

Mioara, o "minte limpede"

Mioara, o "minte limpede" cum imi place sa-i spun, este o fina cunoscatoare a naturii umane. Ca si coach, a condus intotdeauna procesul de coaching cu abilitate si implicare, sprijinindu-ma sa-mi gasesc solutiile potrivite. Sunt mereu bucuroasa sa lucrez cu Mioara, mai ales ca procesul decurge, de fiecare data, firesc si natural, iar momentele mele de "aha" sunt profunde si revelatoare.

Cristina Iacob
www.cristinaiacob.ro

kick-start

Prima sedinta de coaching a fost un kick-start pentru mine. Mioara mi-a pus acele intrebari care m-au ajutat sa caut raspunsuri. Acest lucru m-a ajutat sa imi fac un plan. Astept cu incredere urmatoarele sedinte.

Cristina Iacob
www.kidscenter.ro

Raspunsul era la mine....dar nu-l vedeam singura

Citisem pe internet ca acest coaching are legatura cu A FI si A FACE, adresat celui sau celei care beneficiaza de aceasta "terapie", i-as spune eu, de acest dialog. Am ajuns la intalnire cu multe intrebari in cap, sincera sa fiu eram putin bulversata. M-am asezat pe scaun si aerul detasat al Mioarei m-a facut sa ma adun si sa incep cu primul lucru care mi-a venit in minte, pe urma imi venea sa le spun pe toate dintr-un foc. Noroc ca "ghidul" din fata mea stia sa ma intoarca de fiecare data la esentialul problemei. Nu prea stiam daca eu nu ma fac inteleasa sau daca eu trebuia sa inteleg ce anume este prioritar in viata mea. Nici nu mi-am dat seama cand am avut acea revelatie la final, de fapt, raspunsul era la mine....dar nu-l vedeam singura. Intrebarile strategic puse m-au ghidat sa revin de fiecare data la prioritatea mea, sa ma intorc in mine acolo unde nu mai reuseam sa pun lucrurile cap la cap, sa calatoresc catre sinele meu.

Daca m-a ajutat? Absolut, acum incerc sa ma pozitionez pe mine pe primul plan, poate pare un fel egoist de a privi lucrurile, dar eu nu stiam sa spun NU. M-a ajutat sa pot purta discutii deschise si sa spun ce imi doresc. M-a ajutat sa pot purta un dialog cu ceilalti. Si, ce este cel mai important, sa nu judec pe nimeni! I-am spus Mioarei la final: ”mai, pe bune tu esti omul potrivit pentru asta!

Diana Gheorghicescu
Psihoterapeut